Lentefeest Genk

Fantastisch Lentefeest nabij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Genk

Als u een lentefeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals lentefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw lentefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een lentefeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lentefeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een lentefeest in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakste lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...