Lentefeest Hasselt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lentefeest bij Hasselt

Als u een lentefeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals lentefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles doet om uw lentefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een lentefeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lentefeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Hasselt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lentefeest. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Hasselt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...