Lentefeest Houthalen-Helchteren

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een lentefeest wilt organiseren in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals lentefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles doet om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een lentefeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn aspecten voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lentefeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lentefeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische lentefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een lentefeest. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...