Lentefeest Kinrooi

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Kinrooi

Als u een lentefeest wilt plannen in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omgeven door een oase van groen bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw lentefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle lentefeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lentefeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een lentefeest in stijl bij Kinrooi

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...