Lentefeest Limburg

Leuk Lentefeest bij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Limburg

Als u een lentefeest wilt geven in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals lentefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lentefeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omsingeld door groen en natuur bij Limburg, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw lentefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lentefeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De perfecte lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lentefeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Limburg! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...