Lentefeest Lommel

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Lommel

Als u een lentefeest wilt geven in de buurt van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals lentefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lentefeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door een oase van groen bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een lentefeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle lentefeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lentefeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een lentefeest in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de goede communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...