Lentefeest Maaseik

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Maaseik

Als u een lentefeest wilt organiseren in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals lentefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Maaseik, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maaseik en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lentefeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Maaseik

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte lentefeest op maat dankzij de goede communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lentefeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...