Lentefeest Maasmechelen

Leuk Lentefeest nabij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Maasmechelen

Als u een lentefeest wilt plannen in de buurt van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lentefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw lentefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lentefeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een lentefeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...