Lentefeest Neerpelt

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Neerpelt

Als u een lentefeest wilt plannen in de buurt van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige ligging omgeven door een oase van groen bij Neerpelt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw lentefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lentefeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Neerpelt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De perfecte lentefeest op maat dankzij de bedreven communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...