Lentefeest Opglabbeek

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lentefeest bij Opglabbeek

Als u een lentefeest wilt plannen in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een oase van groen bij Opglabbeek, een gemotiveerd team dat alles doet om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een lentefeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lentefeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een lentefeest in stijl bij Opglabbeek

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een lentefeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Opglabbeek! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...