Lentefeest Peer

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Peer

Als u een lentefeest wilt plannen in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals lentefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Peer, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lentefeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een lentefeest in stijl bij Peer

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakte lentefeest op maat dankzij de goede communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...