Lentefeest Roermond

Uniek Lentefeest nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lentefeest bij Roermond

Als u een lentefeest wilt organiseren in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals lentefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een oase van groen bij Roermond, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw lentefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lentefeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Roermond en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het beste lentefeest op maat dankzij de goede communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een lentefeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Roermond! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...