Lentefeest Valkenswaard

Uniek Lentefeest nabij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Valkenswaard

Als u een lentefeest wilt plannen in de mooie omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lentefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lentefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Valkenswaard, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lentefeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lentefeest. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...