Lentefeest Weert

Uniek Lentefeest nabij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Weert

Als u een lentefeest wilt geven in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lentefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Weert, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw lentefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Weert en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lentefeesten in de buurt van Weert en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lentefeest in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Weert en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakste lentefeest op maat dankzij de goede communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...