Lentefeest Zonhoven

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Zonhoven

Als u een lentefeest wilt geven in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lentefeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige ligging omgeven door een oase van groen bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles doet om uw lentefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle lentefeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lentefeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een lentefeest in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het beste lentefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...