Lezing Beringen

Mooi Lezing bij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Beringen

Als u een lezing wilt plannen in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lezing een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw lezing tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lezingen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lezing in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste lezingen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De perfecte lezing op maat dankzij de duidelijke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...