Lezing Bocholt

Mooi Lezing nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Bocholt

Als u een lezing wilt organiseren in de buurt van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals lezingen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Bocholt, een enthousiast team dat alles doet om uw lezing tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een lezing in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lezingen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een lezing in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakste lezing op maat dankzij de duidelijke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...