Lezing Bree

Leuk Lezing nabij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Bree

Als u een lezing wilt geven in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Bree, een enthousiast team dat alles voorziet om uw lezing tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een lezing in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lezingen in de buurt van Bree en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lezing in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

De ideale lezing op maat dankzij de duidelijke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lezing. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Bree! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...