Lezing Eindhoven

Leuk Lezing bij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Eindhoven

Als u een lezing wilt geven in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als lezingen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale locatie omsingeld door groen en natuur bij Eindhoven, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw lezing op en top toen doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een lezing in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn aspecten voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lezingen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een lezing in stijl bij Eindhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Eindhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het beste lezing op maat dankzij de duidelijke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...