Lezing Genk

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Genk

Als u een lezing wilt organiseren in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals lezingen biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door groen en natuur bij Genk, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw lezing op en top toen doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een lezing in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lezingen in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een lezing in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Genk en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het beste lezing op maat dankzij de sterke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lezing. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Genk! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...