Lezing Hasselt

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Hasselt

Als u een lezing wilt houden in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als lezingen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een gemotiveerd team dat alles doet om uw lezing vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Hasselt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lezingen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een lezing in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De perfecte lezing op maat dankzij de sterke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lezing. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...