Lezing Houthalen-Helchteren

Fantastisch Lezing nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Houthalen-Helchteren

Als u een lezing wilt plannen in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals lezingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw lezing op en top toen doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een lezing in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lezingen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lezing in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De ideale lezing op maat dankzij de sterke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lezing. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Houthalen-Helchteren! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...