Lezing Kinrooi

Leuk Lezing bij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Kinrooi

Als u een lezing wilt plannen in de omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw lezing tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lezingen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lezing in stijl bij Kinrooi

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het volmaakte lezing op maat dankzij de sterke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lezingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lezing. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...