Lezing Limburg

Leuk Lezing nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Limburg

Als u een lezing wilt geven in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omsingeld door groen en natuur bij Limburg, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw lezing tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lezingen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lezing in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het beste lezing op maat dankzij de duidelijke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lezingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lezing. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Limburg! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...