Lezing Lommel

Fantastisch Lezing bij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Lommel

Als u een lezing wilt houden in de buurt van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Lommel, een superenthousiast team dat alles doet om uw lezing tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Lommel en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lezingen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lezing in stijl bij Lommel

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het volmaakte lezing op maat dankzij de sterke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lezingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...