Lezing Maaseik

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Maaseik

Als u een lezing wilt geven in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omsingeld door groen en natuur bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw lezing vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lezingen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een lezing in stijl bij Maaseik

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakste lezing op maat dankzij de bedreven communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een lezing. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...