Lezing Maasmechelen

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Maasmechelen

Als u een lezing wilt houden in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw lezing op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met lezingen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lezing in stijl bij Maasmechelen

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste lezingen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale lezing op maat dankzij de bedreven communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lezingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...