Lezing Neerpelt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Neerpelt

Als u een lezing wilt plannen in de omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Neerpelt, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw lezing tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle lezingen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lezingen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lezing in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De perfecte lezing op maat dankzij de bedreven communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...