Lezing Opglabbeek

Uniek Lezing nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Opglabbeek

Als u een lezing wilt organiseren in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles voorziet om uw lezing vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lezingen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lezing in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste lezingen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale lezing op maat dankzij de goede communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lezing. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...