Lezing Peer

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Peer

Als u een lezing wilt plannen in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Peer, een enthousiast team dat alles voorziet om uw lezing op en top toen doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een lezing in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Peer en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle lezingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lezingen in de buurt van Peer en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een lezing in stijl bij Peer

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De ideale lezing op maat dankzij de sterke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lezing. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...