Lezing Roermond

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Roermond

Als u een lezing wilt plannen in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw lezing een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omsingeld door groen en natuur bij Roermond, een enthousiast team dat alles doet om uw lezing op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle lezingen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lezingen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een lezing in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De ideale lezing op maat dankzij de bedreven communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lezing. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Roermond! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...