Lezing Valkenswaard

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk lezing bij Valkenswaard

Als u een lezing wilt plannen in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw lezing een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een enthousiast team dat alles voorziet om uw lezing vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lezingen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een lezing in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een lezing. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste lezingen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakste lezing op maat dankzij de duidelijke communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lezingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een lezing. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Valkenswaard! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...