Lezing Weert

Prachtig Lezing bij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Weert

Als u een lezing wilt plannen in de mooie omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals lezingen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw lezing een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Weert, een enthousiast team dat alles doet om uw lezing tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lezing) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lezingen in de buurt van Weert en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lezing in stijl bij Weert

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste lezingen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het beste lezing op maat dankzij de goede communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige lezingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een lezing. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een lezing in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...