Lezing Zonhoven

Mooi Lezing nabij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lezing bij Zonhoven

Als u een lezing wilt plannen in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als lezingen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lezing een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door groen en natuur bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw lezing vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lezing) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lezing in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Zonhoven en omstreken, met een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lezing. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle lezingen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met lezingen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lezing in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een lezing. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste lezingen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte lezing op maat dankzij de goede communicatie

lezingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde lezingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lezing. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lezing in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...