Pensioensviering Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Beringen

Als u een pensioensviering wilt organiseren in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals pensioensvieringen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omsingeld door groen en natuur bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw pensioensviering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een pensioensviering in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle pensioensvieringen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakste pensioensviering op maat dankzij de duidelijke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een pensioensviering. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...