Pensioensviering Bocholt

Uniek Pensioensviering nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Bocholt

Als u een pensioensviering wilt plannen in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals pensioensvieringen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw pensioensviering een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omgeven door een oase van groen bij Bocholt, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw pensioensviering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een pensioensviering in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bocholt en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle pensioensvieringen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een pensioensviering in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De perfecte pensioensviering op maat dankzij de duidelijke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Bocholt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...