Pensioensviering Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Bree

Als u een pensioensviering wilt geven in de omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals pensioensvieringen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Bree, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw pensioensviering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Bree en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Bree en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste pensioensviering op maat dankzij de goede communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...