Pensioensviering Eindhoven

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Eindhoven

Als u een pensioensviering wilt houden in de mooie omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals pensioensvieringen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Eindhoven, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw pensioensviering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een pensioensviering in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle pensioensvieringen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een pensioensviering in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Eindhoven en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale pensioensviering op maat dankzij de duidelijke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Eindhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...