Pensioensviering Genk

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Genk

Als u een pensioensviering wilt organiseren in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals pensioensvieringen presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende plek omsingeld door groen en natuur bij Genk, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw pensioensviering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Genk en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een pensioensviering in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De ideale pensioensviering op maat dankzij de bedreven communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...