Pensioensviering Hasselt

Leuk Pensioensviering nabij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Hasselt

Als u een pensioensviering wilt plannen in de omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals pensioensvieringen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw pensioensviering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste pensioensviering op maat dankzij de sterke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een pensioensviering. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...