Pensioensviering Houthalen-Helchteren

Uniek Pensioensviering nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Houthalen-Helchteren

Als u een pensioensviering wilt plannen in de omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als pensioensvieringen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een oase van groen bij Houthalen-Helchteren, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw pensioensviering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een pensioensviering in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle pensioensvieringen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Houthalen-Helchteren

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakte pensioensviering op maat dankzij de sterke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een pensioensviering. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...