Pensioensviering Kinrooi

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Kinrooi

Als u een pensioensviering wilt houden in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals pensioensvieringen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw pensioensviering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met een groot terras met zicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een pensioensviering in stijl bij Kinrooi

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Kinrooi en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het beste pensioensviering op maat dankzij de sterke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een pensioensviering. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...