Pensioensviering Limburg

Mooi Pensioensviering nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Limburg

Als u een pensioensviering wilt plannen in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals pensioensvieringen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Limburg, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw pensioensviering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een pensioensviering in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Limburg en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een pensioensviering in stijl bij Limburg

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakte pensioensviering op maat dankzij de goede communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...