Pensioensviering Lommel

Fantastisch Pensioensviering bij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Lommel

Als u een pensioensviering wilt houden in de buurt van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals pensioensvieringen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een oase van groen bij Lommel, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw pensioensviering op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een pensioensviering in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Lommel en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle pensioensvieringen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een pensioensviering in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het volmaakste pensioensviering op maat dankzij de bedreven communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een pensioensviering. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...