Pensioensviering Maaseik

Leuk Pensioensviering nabij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Maaseik

Als u een pensioensviering wilt plannen in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals pensioensvieringen heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw pensioensviering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maaseik en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle pensioensvieringen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een pensioensviering in stijl bij Maaseik

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale pensioensviering op maat dankzij de bedreven communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische pensioensvieringen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Maaseik! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...