Pensioensviering Maasmechelen

Leuk Pensioensviering bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Maasmechelen

Als u een pensioensviering wilt organiseren in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als pensioensvieringen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Maasmechelen, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw pensioensviering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een pensioensviering in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het volmaakste pensioensviering op maat dankzij de sterke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een pensioensviering. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...