Pensioensviering Neerpelt

Mooi Pensioensviering nabij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Neerpelt

Als u een pensioensviering wilt plannen in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals pensioensvieringen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omsingeld door groen en natuur bij Neerpelt, een superenthousiast team dat alles doet om uw pensioensviering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een pensioensviering in stijl bij Neerpelt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het beste pensioensviering op maat dankzij de bedreven communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...