Pensioensviering Opglabbeek

Leuk Pensioensviering bij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Opglabbeek

Als u een pensioensviering wilt organiseren in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals pensioensvieringen biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een oase van groen bij Opglabbeek, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw pensioensviering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Opglabbeek

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het volmaakste pensioensviering op maat dankzij de bedreven communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement bij Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...