Pensioensviering Peer

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Peer

Als u een pensioensviering wilt geven in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als pensioensvieringen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Peer, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw pensioensviering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle pensioensvieringen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Peer en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het beste pensioensviering op maat dankzij de goede communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een pensioensviering. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...