Pensioensviering Roermond

Fantastisch Pensioensviering bij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Roermond

Als u een pensioensviering wilt geven in de buurt van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als pensioensvieringen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Roermond, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw pensioensviering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een pensioensviering in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle pensioensvieringen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een pensioensviering in stijl bij Roermond

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het beste pensioensviering op maat dankzij de bedreven communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...